Direct naar de contentDirect naar de footer
Feesten & Partijen
Feesten & Partijen

Er is altijd iets te vieren!

Of u nu een gezellige borrel of juist een groot feest wil organiseren: bij ons kunt u altijd terecht. Samen met u willen wij een feestelijk moment creëren waar u en uw gasten een mooie herinnering aan overhouden. Hotel Zwolle heeft diverse (thema) buffetten en borrelarrangementen. Wij beschikken over feestelijke zalen met verschillende oppervlaktes en een gezellige hotelbar. Welke invulling u ook wenst, wij denken graag met u mee!

Overweegt u iets te organiseren? Wij nodigen u van harte uit voor een oriënterend gesprek, waarin wij alle mogelijkheden toelichten en u alvast kennis laten maken met de warme sfeer in Hotel Zwolle!

Buffetten

Wij verzorgen graag voor u een dinerbuffet in een aparte zaal. Een dinerbuffet is uitermate geschikt voor grotere gezelschappen. De tafels zijn stijlvol gedekt en op het buffet presenteren wij een ruime keuze aan heerlijkheden. De buffetten zijn mogelijk te reserveren vanaf 40 personen. De genoemde prijzen zijn exclusief drankjes en zaalhuur.

  • Valks dinerbuffet

    Minimaal 40 personen

    Valks dinerbuffet

    • Vers afgebakken stokbrood, breekbrood en molenaarsbrood
    • Verschillende dips, kruiden spread, olijventapenade en tomatensalsa
    • Rundercarpaccio met Pecorino, pestomayonaise en gehakte nootjes
    • Gerookte zalm, rode ui en kappertjes
    • Gemarineerde gamba met knoflookmayonaise
    • Caprese
    • Vitello tonato
    • Olijven
    • Ham- en worstsoorten van slagerij van Broekhuizen
    • Manchego met vijgencompote
    • Ruim assortiment van verse ingrediënten, toppings en dressings om uw eigen salades samen te stellen
    • Runderbiefstukjes à la stroganoff
    • Rundersukade met paddenstoelen rode port saus
    • Gemarineerde ribfingers met Oosterse groente
    • Saté van kippendij, pikante pindasaus en gegrilde groente
    • Wokschotel met noedels, roerbak groente, zalm en gamba
    • Ratatouille van kleurrijke groente met Provençaalse kruiden en Parmezaan
    • Penne met rode pesto, cashew, chilipepers en Pecorino
    • Frites

    Een dessert aan het arrangement toevoegen is altijd mogelijk:

    • Eén dessert (€7,50 per persoon)
    • Dessertbuffet > 65 personen (€10,00 per persoon)

    Vegetarisch of vegan? Wij denken graag met u mee!

    Exclusief dranken, dessert en zaalhuur
    39,50
    Per persoon
  • Oriëntaals buffet

    Minimaal 40 personen

    Oriëntaals buffet

    • Nasi en bami
    • Saté van kippendij, pikante pindasaus en gegrilde groente
    • Varkensfilet met Oosterse groente en sesamsaus
    • Rundersaté met taugé, cashew en spicey soy saus
    • Oriëntaalse ribfingers
    • Yakatori spiesjes met sesamsaus
    • Gewokte groente met gamba's
    • Tataki van beef en tonijn
    • Rijstsalade met kokos, pinda en stukjes ananas
    • Mini poké bowl met kip, maïs, wortel en edamame

    Bent u vegetariër of veganist? Wij denken graag met u mee!

    Exclusief dranken en zaalhuur
    34,50
    Per persoon
  • Vechtdal buffet

    Minimaal 40 personen

    Vechtdal buffet

    • Soep van het seizoen
    • Vers afgebakken stokbrood, breekbrood en molenaarsbrood
    • Verschillende dips, kruiden spread, olijventapenade en tomatensalsa
    • Rundercarpaccio met Pecorino, truffelmayonaise en pijnboompitten
    • Gemarineerde zalm, gerookte zalm, zalm bonbons
    • Tataki van biefstuk en tonijn met wakame, edamame, avocado en sesamsaus
    • Gambaspiesje gemarineerd met limoen en gember, geserveerd met aioli
    • Carprese
    • Gerookte biet, geitenkaas, vijgen en balsamico
    • Olijven & met roomkaas gevulde ham- en courgetterolletjes
    • Sallandse ham slagerij van Broekhuizen met dry-age ananas
    • Gerookte entrecote met Manchego en vijgencompote
    • Ruim, assortiment van verse ingrediënten, toppings en dressings om uw eigen salades samen te stellen
    • Rundersukade Bourguignon; zilveruitjes, grove groente en rode wijn
    • Diamanthaas met paddenstoelen en bearnaisesaus
    • Varkensfilet en buikspek op Oosterse wijze
    • Kipspiesjes met pikante pindasaus en gegrilde groente
    • Geroosterde kipdijsteaks met romige pepersaus
    • Gebakken zalm en roerbakgamba met Hollandaise en gepofte tomaat
    • Ratatouille met Provençaalse kruiden en Parmezaan
    • Basmatirijst
    • Friet
    • Bavarois longeurs, ijstaart en vers fuit
    • Chocolademousse en tiramisu
    • Cheesecake

    Heeft u allergenen of dieetwensen? Wij denken graag met u mee!

    Exclusief dranken en zaalhuur
    49,50
    Per persoon

Borrel & Receptie arrangementen

Alle borrel- en receptiearrangementen bestaan uit een uur of langer genieten van dranken uit ons Hollandse drankenassortiment. U kunt kiezen uit één van onderstaande arrangementen. Uiteraard is de duur en invulling van deze arrangementen geheel naar wens aan te passen.

  • Sassenpoort

    Minimaal 10 personen

    Sassenpoort

    • 1.5 uur proosten met drankjes uit ons Hollands assortiment
    • Luxe notenmix en olijven op tafel
    • Ossenhaasspiesje met Oosterse saus
    • Gefrituurde gamba in chilisaus
    • Old Amsterdam kaashapjes
    • Rundvlees bitterballen
    • Charcuterie van Slagerij van Broekhuizen
    29,50
    Per persoon
  • Swolsche borrel

    Minimaal 30 personen

    Swolsche borrel

    • 4 uur proosten met drankjes uit ons Hollands assortiment
    • Ontvangst met koffie/thee met gebak
    • Luxe notenmix en olijven op tafel
    • Warme hapjes (3 pp)
    • Regionale kaas- en worstsoorten (3 pp)
    • Groentesticks met dips
    • Afsluiting met een warme snack of een zakje friet met mayonaise
    49,50
    Per persoon
  • Bubbels & Bites

    Minimaal 50 personen

    Bubbels & Bites

    • Bruisend ontvangstmoment met Prosecco en hapje van de chef
    • 4 uur lang proosten met drankjes uit ons Hollands dranken assortiment
    • Carpaccio rol met truffelmayonaise
    • Gambaspies met basilicumolie
    • Gerookte biet en buratta
    • Kaas, olijven en noten
    • Groentesticks en dips
    • Ham- en worstsoorten van Slagerij van Broekhuizen
    • Steak tartaar met piccalilly mayonaise
    • Gemarineerde zalm met mierikswortelmayonaise
    • Romige kaas met vijgencompote
    • Mini cheddar burger met BBQ-saus
    • Saté van kippendij, pikante pindasaus, atjar en cassave
    • Luxe borrelhapjes (kaassticks, bitterballen, chicken tenders, gyoza)
    • Puntzakje friet met mayonaise
    64,50
    Per persoon

Zondagsbrunch & Lunchbuffet

Een uitgebreide brunch of lunchbuffet voor u en uw gezelschap behoort ook tot de mogelijkheden. Tijdens de brunch en het lunchbuffet serveren wij onbeperkt koffie, thee, smoothies en diverse vruchtensappen. Een brunch en lunchbuffet is de ideale gelegenheid om met uw vrienden en familie te genieten van heerlijke gerechten. Voor ieder wat wils!

  • Zondagsbrunch

    Zondagsbrunch

    • Soep
    • Diverse broodsoorten en luxe broodjes
    • Hartig en zoet beleg
    • Verschillende salades
    • Yoghurt en meerdere kwarksoorten
    • Variaties koude vis- en vleesgerechten
    • Diverse warme vis-, vlees- en seizoensgebonden gerechten
    • Uitgebreid dessertbuffet met de heerlijkste zoetigheden en een speciale variatie van internationale kazen
    • Inclusief vruchtensappen, zuivel, koffie en thee

    Geniet elke zondag van onze heerlijke brunch. Vanaf 10:30 uur wordt u van harte welkom geheten met een glaasje prosecco en staat er een uitgebreide selectie aan gerechten voor u klaar.

    35,00
    Per persoon
  • Lunchbuffet

    Lunchbuffet

    • soep van de dag
    • broodsoorten en broodjes
    • salades en vleeswaren
    • zoet broodbeleg, zoete lekkernijen
    • vruchtensappen
    • diverse koffie- en thee variaties
    • smoothies
    • warme gerechten, die onze kok voor u à la minute bereidt.

    Op basis van beschikbaarheid bieden wij ons lunchbuffet van maandag tot en met vrijdag aan tussen 12:00 uur en 14:00 uur. Wij verzorgen een dagelijks wisselend warm en koud buffet.

    24,50
    Per persoon
Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Valk Exclusief Hotel Zwolle
Neuwleusenerdijk 1
8028 PH Zwolle
sales@Zwolle.valk.nl
+31 38 8000 800